снимка: Фейсбук/ Популярният като DJ Теди Джорджо Тодор Георгиев, който в момента

...
снимка: Фейсбук/ Популярният като DJ Теди Джорджо Тодор Георгиев, който в момента
Коментари Харесай

DJ Теди Джорджо изгуби нещо много ценно и се обърна със зов за помощ, обеща и парична награда

снимка: Фейсбук/ 

Популярният като DJ Теди Джорджо Тодор Георгиев, който сега е и ръководител на Общинския съвет в Дряново, насочи вик за помощ във Facebook към своите сътрудници, както и към всички, които работят в гилдията на заведенията и нощните заведения - от шефове, през бармани, та чак до охранителите.

Ето какъв е казусът на DJ Теди Джорджо и защо тъкмо търси помощ:

Здравейте другари!
Привет на всички сътрудници - DJ от цялата страна!
Привет на цялата колегия – шефове, мениджъри, бармани, сервитьори, балети, музиканти, артисти, актьори, притежатели на клубове и нощни заведения и охранителни компании в цялата страна.
Искам да споделя нещо доста значимо за мен, което касае моя живот и историята ми като DJ..! Искам да споделя с вас моята огромна болежка и горест и ЗОВ за помощ С ГОЛЯМА и ОГРОМНА МОЛБА към всички Върховен административен съд..! Днес се зарових в остарялата си фонотека, след новите ограничения на пандемията Коронавирус 19, имам малко повече време и взех решение да извадя старите си грамофони и плочи. Разбрах, че ми липсват 4-ри кейса с плочи.
Споделям Ви, че някъде по трасето през интервала 2015 – 2019 година са изчезнали и съм погубил част от моите плочи, общо 4-ри кейса, от който 3-ри сребристо сиви със странично закопчаване и един СИН, най-стария ми кейс с най-ценните ми плочи от фонотеката. По околните ми другари и почитатели знаят, че тази фонотека е събирана през годините и е част от моя живот за последните ми 31-години и има доста огромна САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ за мен и са доста ВАЖНА част от моя живот. Почти е невъзможно…, само че някъде по трасето през последните 5-години може и да съм ги не запомнил и оставил някъде, НО…..! Последното ми празненство на плочи е на 11.09.2015 година в коктейл бар “Mojito Fantastico ” в Дряново.
ВАЖНО: Имайки поради САНТИМЕНТАЛНАТА СТОЙНОСТ на плочите за мен, си разрешавам да разглася първична премия на стойност от 1000 лв. /хиляда лева/, която да подтиква вашите спомени….!
Ако някой се досети нещо по тематиката и има информация, апелирам да ми написа на персонални известия във Фейсбук на “Teddy Georgo B ”.
Сега е момента да ми помогнете и в случай че имате някакви мемоари и информация да споделите с мен без да се притеснявате, че ще ме обидите, заявявам и ОБЕЩАВАМ, че няма да се дразня и да се карам на никой!
Поздрави и триумф на всички - Ваш Теди Джорджо!

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР